Asunto Oy Laihian Wanha Pappila 1

Ennakkomarkkinoinnissa
Asunto Oy Laihian Wanha Pappila 1

ENNAKKOMARKKINOINTI

VUOSIEN ODOTUS PÄÄTTYY NYT!

ASUNNOT A1, A4 ja B5 varattu (3hks)! Vapaana kolmiosta enää B8!
 
Asunto Oy Laihian Wanha Pappila 1 - kuten nimestäkin voi päätellä, rakennetaan Laihian keskeisimmälle ja ehdottomasti parhaimmalle paikalle entisen kirkkoherranviraston alueelle!

Nämä tasokkaat kaukolämmitteiset rivitalokodit tullaan toteuttamaan paikan vaatimalla arvokkuudella laadukkaasti ja tarkasti rakentaen pienintä yksityiskohtaa myöden.

Ensivaiheessa rakennetaan kahdesta rivitalosta koostuva kokonaisuus, jossa on yhteensä 8 asuntoa kokoluokaltaan 57m2 - 74m2 (2hks ja 3hks). Kaikkiin asuntoihin kuuluu autokatospaikka ja oma varasto sekä laadukkaat pintamateriaalit aina vinyylilattioista kodinkoneisiin asti. Ulkoverhous tullaan toteuttamaan tiiliverhoiltuna, ulkoseinärungot tulevat valmiina seinäelementteinä ja alapohja betonilaatalla tuulettuvan alapohjarakenteen päälle.

Ostajan turvana on RS-järjestelmä, jonka ansiosta kauppahinta eriä laskutetaan rakennusvaiheen edetessä eikä kertaluontoisesti. Asuntojen myyntihinta ja yhtiölainaosuudet ovat 30/70 eli kaksioon pääsee alle 45.000 euron hinnalla ja loppuosuuden voi hoitaa kätevästi asumisen yhteydessä rahoitusvastikkeella.

Ota yhteyttä ja tee maksuton varaus. Rakennusaika n. 1v hankkeen aloittamisesta. Rakentaja TekiPelti Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
Lisätietoja