Asunto Oy Laihian Wanha Pappila 1

Myynnissä Uudistuotantoa 
Asunto Oy Laihian Wanha Pappila 1


VUOSIEN ODOTUS PÄÄTTYY NYT, RAKENTAMINEN ALOITETTU 9/2019!

ASUNNOT A2 (2hks), A4 (3hks) ja B8 (4hks) MYYTY!
 
Asunto Oy Laihian Wanha Pappila 1 - kuten nimestäkin voi päätellä, rakennetaan Laihian keskeisimmälle ja ehdottomasti parhaimmalle paikalle entisen kirkkoherranviraston alueelle!

Nämä tasokkaat kaukolämmitteiset rivitalokodit tullaan toteuttamaan paikan vaatimalla arvokkuudella laadukkaasti ja tarkasti rakentaen pienintä yksityiskohtaa myöden.

Ensivaiheessa rakennetaan kahdesta rivitalosta koostuva kokonaisuus, jossa on yhteensä 8 asuntoa kokoluokaltaan 51/56m2 - 72/74m2 (2hks ja 3hks sekä 92m2 4hks). Kaikkiin asuntoihin kuuluu autokatospaikka ja oma varasto sekä laadukkaat pintamateriaalit aina vinyylilattioista kodinkoneisiin asti. Ulkoverhous tullaan toteuttamaan tiiliverhoiltuna, ulkoseinärungot tulevat valmiina seinäelementteinä ja alapohja betonilaatalla tuulettuvan alapohjarakenteen päälle.

Ostajan turvana on RS-järjestelmä, jonka ansiosta kauppahinta eriä laskutetaan rakennusvaiheen edetessä eikä kertaluontoisesti. Asuntojen myyntihinta ja yhtiölainaosuudet ovat 30/70 eli kaksioon pääsee alle 40.000 euron hinnalla ja loppuosuuden voi hoitaa kätevästi asumisen yhteydessä rahoitusvastikkeella.

Ota yhteyttä ja osta omasi.
Rakennusaika n. 1v hankkeen aloittamisesta (valmistuu elo/syyskuu 2020). Rakentaja TekiPelti Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
Lisätietoja